السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

1/03/2012

sorry friend, i know i'm still love u ;')

hai guys. selamat petg. sblum aku masuk topik yg aku nak share gan korang ni .
aku nak tnya korang cm mna first day skola ? ok tak?
aku first day skola ok la. ckgunya pon masing2 masuk kels asyk uat lawk je.
walaupon tak semua yg menjadi. haha. cuma teacher aku tu.
aku tak bape nak phm ar dia ckp. maklum la dia ckp bi semua. alamaik ai.
da la aku ni tak bape nak pndi bhasa org putih ni. haish. nasib la.,
ok straight to the point. actually kan aku nk ckp ni. aku tak dela baek sngt pon.
aku jahat. sebb aku snggup buat kawan aku cm tu.
aku memng jahat. aku bnci kawan aku sndri ad ke ptt?
tapi salah aku ke? dia yg uat aku bnci at dia tau.
selama ni aku sabar gan dia. cm2. bertaun2 aku simpan semuanya sndri.
tapi aku tau dy pon rsa bnda yg sma. tapi jgnla uat aku ni menyampa tngk kau.
aku yg cbe jauhkan diri aku dari kau. aku ni rsa bersalh giler tau.
aku buat2 tak nmpk kau. walaupon sebnrnya aku nmpk kau.
sorry la kawan. aku bukan sombong,berlagak ke or pape la.
aku cuma nak kau tahu syg aku at kau dah jauh, jauh cm mna kau tngk bintang dilangit.
cm tula syg aku at kau telh pergi. and bnyk2 bintang2 yg ad di langit tu.
kau crila bintang yg paling sikit cahaya nya cm uela syg aku at kau.
hnya tnggl sikit. tu pon hnya rsa simpati aku terhadap kau.
kalu kau nak tahu syg aku at kau sebnyk bintang yg ad dilangit tu.
begitu besr syg aku at kau. tapi kau biarkan syg itu perg i cm tu je kawan.
salah aku ke? ye mungkin salh aku gak. maafla.
tapi kau ta yah risau utk taun ni aku akn cbe lyn kau gan baik.
and buat cm tak berlaku pape. kau nak tahu kenp?
sebb taun ni taun last aku sekola disitu. leps ni bye2 la.
aku tahu bila kita berpish aku akn rndu kau.
rndu gan semua memori kita dlu. kau tahu tak.
bila aku rndu kau or teringat at kau. aku akn bukak lagu seventeen,
lagu selalu mengalah. dlu kan kita suka lagu tu. and aku akn tngk benda yg prtma kau penh bagi aku. aku hargainya msh simpan bnda tu. walaupon septtnya aku kena mkn bnda tu.
da smpi berlumbang2. cm mna ati aku ni berlubng.
and ati kau juga berlaku gara2 aku. membazirkan air mata kau kerna aku.
bagitu juga aku. kita sama je weh. cuma kau je tak pasan semua tu.
cm mna kau rasa cm tula aku rasa.
i'm so tired. sekrg ni aku hnya mampu redha and pasrah je.
klu kita ditakdirkan cm tu. cm tula jadinya.
kita tak bole lawan takdirkan. berserah jela.
okay, aku penat la. byer:12:


:h:ALLAH MENJADI SAKSI PERSAHABATAN:95::94: KITA:h:


No comments:

Post a Comment