السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

3/07/2012

asal boleh je aku ni ;D


hey korang ! aku tired wehh :/
baru je abis menulis dlm buku2 ni. penat tahu. kena tulis.
gunting tampal. tak ada sapa ponn yg suruh . aku je yg gedik nak buat buku ni.
ala , biar ar. tahu la kau tak ada kan ? jeles :p
actually , ni buku aku and kwn2 aku pnya . nice kan ?
semua sma je. haha . aku kan memng .
hw bnyk2 ckgu bgi mls nak buat. bila bnda2 cm ni. rajin gila ;D *jujur doe ;)
hari ni nak story apa aeh ? let me think. haha. don't know la dear .
haha, tapi an tadi at skola aku happy gila. sebb ? aku ponn tak tahu.
dari mula smpi skola hingga la balik. senyum je ^___^
gan kawan2 and ckgu2 nya yg sporting gila . bhahah .
untungla kan :D kau ada ?
malam ni aku tuisyen . zzzzZZZzZZZZzz .
lazy okay ? haha. aku rajin la. RAJIN okay ? RAJIN !
tahun ni tak bole ada malas2 . maklum la aku ni mngsa PMR 2012.
aku rasa tak ada bnda yg aku nak story. tapi ......... aku nak tunjukkn biodata.
yeahh . BIODATA ROKOK !
ALL ABOUT ROKOK ! bgi yg merokok tu sila la STOP klu anda syg kan diri anda.
dan org lain seperti saya :P haha .

_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے
Nama Keluarga : Marlboro, Dunhill, Suria dan Lain2
Pekerjaan : Membunuh, menghabiskan wang dan merosk kesihatan dan
masa depan orang lain
Gaji : 200 juta setahun
Kadar bunuh : 10 ribu setahun
Peminat : 46 juta setahun
Buruan utama : Remaja & kanak2
Hasil : 50 Penyertaan baru setiap hari
Target : Semua orang tak kira umur, bangsa & pangkat
Isi kaandungan : 4000 bahan kimia bahaya 200 paling bahaya
Saat dibenci : Apabila kempen `TAK NAK MEROKOK` berjalan lancar
Pernah ditangkap : 0 kali
Sebab : Terlalu banyak di dunia.
Mungkinkah di dalam kocek anda!
Sebab ketagih : Kerana sejenis bahan iaitu `NIKOTIN`
Temopat tinggal : Kedai runcit, kilang dan gudang
Jangka hayat : 10 batang 100minit
Musuh : Pejuang2 `Tak Nak Merokok`
Kebaikan peminat : Tak usah tua sebab mati awal
Keburukan peminat : Tertipu... ditipu
Rakan karib : Mancis dan pemetik api

┈┈┈┈┈◥◣┈┈┈┈┈╭╯
┏━━┳━━◥◣━━━┓╯╭
┗━━┻━━━◥◣━━┛┈╯ NO SMOKE, LIFE IS PERFECT ('',)
┈┈┈┈┈┈┈┈◥◣┈┈┈┈


dah bcakan ? hope korang insaf . okay , chau ! ;)

No comments:

Post a Comment