السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

12/17/2012

Dup Dap Dup Dap. Result ?!

hai , hari ni dah 18 haribulan. esok ? hmmmm.
yeahh, sepeti yg diketahui semua esok batch97's akan ambk result PMR.
bermcm2 perasaan yg sedng di alami oleh batch saya ni.
takut,gusar,gelisah, dan bermcm2 lagi perasaan la.
tapi aku ? kenapa aku tak tkut mcm mana diorg takut ? :face14:
kenapa aku lebih tenang dn tidak merasa apa2.
adakah result aku OK ? atau KO ?hanya ALLAH je yang tahu sekrg ni.
bagi aku apa2 pon result yg aku dapat aku redha. sebb aku dh buat yg terbaik.
this first exam yg aku rasa aku memang benar2 belajar dn faham kesemuanya except sn.:face4:
80% paper bi aku tak tahu maksud so apa boleh buat hentam sahaja laa .
sebb tu aku cuma target 6A aje. dua2 paper ni susah sngt aku nak score.
tapi harap2 graf turunla. 7A pon kira okay la.
not for me but for my parents. aku cuma nak parents aku bngga gan aku
n aku buat diorg happy dengn result aku. hadiah segala bnda tu tak penting mcm mana aku
buat mereka happy. aku ni dh la degil,tak penh nak dengar kata.
selalu buat mereka kecewa dengan perangai aku tp dalam masa yg sama sejuta rasa bersalah.
yeahh, sebb aku ego. aku nak buktikan aku kuat. aku tak lemah. klu boleh aku tak nak
setitik air mata aku pon dikesan oleh mereka bukn sahaja mereka tpi semua org..
aku cuma nak aku sorang yg merasa kesedihn,kesakitan,maslah dn segalanya..
aku nak hadapi sorang diri aku ada ALLAH . hanya itu tmpt aku mengadu dn luahkan segala nya.
aku sakit? aku tak pernah bgi tahu parents. aku tanggung sorang2. kdng2 terpksa juga
mengadu at kawan2 atau hafiz. kalu aku bgi thu bererti aku memng ngah sakit sngt la tu..
sec kenapa aku nak dpt result cemerlang. utk diri aku kejayaan aku.
aku takut klu aku dpt result teruk. :13: korang tak tahu famly aku macm mana.
means makcik2,pakcik2  aku semua. anak mereka semua pndi2.
pulak tu mungkin mereka dah tahu aku ni perangai mcm mana.
mesti diorg akan pndng aku sebelh mata aje. jadi bila aku dpt result baik.
sekurang2 nya aku nak tunjukkn pada mereka semua termasuk cikgu2 yg aku bole buat.
penat lelah cikgu mengajar aku, aku tak mahu mengecewakan mereka semua.
YA ALLAH , BERIKANLAH NUR NABIHAH ISMAIL KEPUTUSAN YANG
CEMERLANG IAITU 8A DAN JAUHKANLAH DARI KEGAGALAN. 
JIKA DIA MENDPT KEPUTUSN YG CEMERLANG JAUHKAN LAH DIA DRI
SIKAP TAKBUR DAN SOMBONG . AMIN :12:
korang doakan aku ye ?tak lama.. sekejap aje. thanks :9:
aku cuma minta korng doakan aku. itu aje.. dan amin kan doa aku itu..
tak lupa juga kepada semua batch 97's.
semoga kita semua mendapat result yg cemerlang. AMIN :12:
terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda membca entry ini dn mendoakan
kejayaan saya dan kejayaan semua batch 97's . thank you very much.
hanya ALLAH je yg dpt memblas jasa kalian. :1:


No comments:

Post a Comment