السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

4/25/2011

that's all , hee

peh2 , hari ni arghhh ! ! penat , gler (1000x)
daripada sebelum aku pergi sekolah sihat sejahtera .
sampai sekolah kena berlatih ch0ral speaking sampai balik .
bisa , bisa . aku ni tahan je .
tapi rasa macam nak terjun je dari bangku tu .
pengsan pon pengsan la dari kena terus berdiri kat situ .
dengan aku yang demam + pening kepala .
huu , sabar je la . nak bagi tahu cikgu takut kena marah lak =.=
diam je la . dah la dari tadi ada je yang sakit .
memang waktu tu hanya Allah je yang tahu :'(
sakitnya teramat . waktu s0lat asar tu aku berbual la dengan member aku (shiha ) .
aku and dia member dengan seorang mamat ni (.....)
sebut je nama mamat ni semua kenal .
aku pon tak tahu apa yang famous sangat dengan dia ni .
maybe because muka dia encem .
hari tu aku jumpa dia muka dia bertambah , tambah encem . haha
sebenarnya dia ni ex aku .
setiap tahun aku mesti kapel balik dengan dia .
darjah 6 aku start kapel dengan dia .
pastu putus . last year pon kapel but ...
but only 1 hour 0r 2 hour only . dengan muka tak bersalah je dia buat aku macam tu .
ae,hello aku bukan sebarang budak yang kau boleh buat macam tu .
kau nak ke aku buat macam mana si shiha tu buat kat kau .
sepak kat kau punya tuutuuuttt and kau terhentak kat dinding .
aku boleh buat lebih teruk dari tu la . p0yo la lak aku nie . haha =D
dan tahun ni bila lagi aku nak kapel dengan dia ? hurmm . fikir jap ?_?
ha ! sabtu ni la . hehe . ala tapi shiha macam mana lak .
dengan citer la kan si shiha ni pon suka kat dia .
0MG ! ! haha . kelakar seyhhh . dulu kau pergi sepak dia punya tu .
dah tu dulu asyik gaduh je sekrang kan dah suka . padan muke ! haha .
aku tak tanggung au . kalau budak tu tahu , aku pon tak tahu la apa yang
akan dia cakap . hehe . aku dah buat keputusan nak ehmm . macam biasa .
haha . tunggu kau budak ! ^_^ dah la budak2 cina,india melayu jgan cakap la
asyik ejek aku je . budak f0rm 3 pon . tak pe2 . hehe
jhat nya aku ni . bak kata member aku suhada lak .
ala , kau kapel je dengan dia nanti kau famous . aku tak ingin pon nak jadi famuos la .
kali ni aku kena berebut mamat ni dengan member aku lak shiha . ayoo !
dah la darjah 6 aku rebut mamat ni dengan berpuluh2 budak perempuan
kat skolah aku termasuk berebut dengan member aku and budak perempuan
sekolah lain . ehmm . penat la . kali ni lak . erghh .
macam konfirm2 je aku akan dapat . haha . tak apa hari sabtu ni
kena akan tahu jawapannya . hehe .
okie la , kita berbalik pada choral speaking tadi .
kecian aku . hehe . pakal je hari rabu ni lawan . lusa la kan .
waktu besday boy . haha . selama ni aku orang yang terakhir wish bufday dia .
tak apa kali ni i want to be the first one wish bufday dia . hehe .
tadi balik sekolah je terus lepak wei . penat gila dengan badan aku yang panas .
hu , terseksa wei . esok akutak tahu la . apa pula nak jadi .
sekarang ni dah ok . but s0rry sangat kat Latiff & Fara .
bukan tak mau mesej . tapi tak ada m0od la and nak save kredit . hehe
sorry . bf aku yang sorang ni dengar je kata aku . dia je syg aku .
tapi aku dok sebuk syg orang lain . tak baik je . ehmm . cian dia sorry my bro :(
korang ni asyik baca apa aku tulis je .
respon nya tak pon . haha . jahat seyh . just jokes .
dah la malas nak cakap banyak lagi .
aku ni asyik ponteng tusyen aje . bak kata dia kan . tak baik malas2 .
buka malas la 'cyg' kesihatan kurang baik . haha . dah2 menyakit lak aku dengan
mamat ni . haish , kalau tak muka kau je kat tempat tusyen tu . haha , okiela
daaaa , asslammualaikum . selamat malam
terima kasih la sudi baca bebelan aku entah pape aje .
haha .
























No comments:

Post a Comment