السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

9/15/2011

advice for myself ◕‿◕ !

okie , post aku kali ni hnya tuk menasihatkn diri aku sndri .
yang tengah berada dalam keadaan keliru+kecewa
mungkin at luar sna melambak2 owg kecewa sebb CINTA
tpi tidak bgi aku .aku kecewa sebab PERSAHABATAN
bgi aku cinta adlh no 3 seleps famlily and sahabat .
sekrg bukn msa tuk citew semua nie . yg pntng bnda ni .
tak ada sapa yang penah thuu sakitnya akuu nie.
tdi time exam seni smbil wrnakn lukisn yg membosankan tuuu !!!
aku membebel at diri aku sndrii .
aku cme tk mau bnda yg sma berulang kmbli .
okie , listen here Nur Nabihah Ismail !
walau apa pon terjadi kau tk bole rapt gan dia , fhm ??!!
klu kau rapat gan dy memng la keinginan kau selma nie .
tpii sakit yg kau akn kena mengambil msa bertaun2 tuk memulihkn ati tu!
jgn ambik risiko larhhh ! dia kwn melambak la bhaii .
kalau kau kwn gan dia bhah bila2 msa aje dia bole pi gan kwn2dia yg lin.
yg kau tercongok mcm org bodo ?tu ke yg kau mhuu ~
kau da ad mira,esha,tasha tk ckup ag ke ?
diowg tuu jauh lebihh baik dri pompuan tuuu .
memng la dlu kau rpt gan dy tpi tu cter 2 taun leps la .
wktu korang sekolah rendh , sekolah memnegah semuanya da berubh?
sapa yg mlekn dlu ?spa yg hilngkn semua kebahagian ni ?
dia yg hilangkn kebahagia tu semua . pndi2 bertanggungjwb la weyy.
sapa yg buat kau berubah bihah? sapa yg sakitkn ati kau bhah?
sapa yg buat kau cm tisu? leps abs dia guna,dia buang kau cm tuu
dn sekrg tba2 nk b'baik cm dlu??!! seng2 je kn dy niie .
bhah ,kau bertaun2 try tuk lpekn dy ? dn tk smpi 1 taun kau da lpekn dy.
tk kish sal dy. dy yg dtg balekk ? wtf ????!!
what type of fishh ha ? u niee .
weyy-2 , kau dngr sni ea. cekk mau habak sikitt .
knp la kau baik ati sngt bgi aku peluang rpt balek gan kau weyy .
tak yah la bhai ! ! ad aku mnx ke ???!! tk knn ...
selma ni aku mnx ad kau bgi chance ? nope right ?
so , kenp bwu sekrgg ??? kenp ? kenp ? kenp ? kenpp ?????
okie ! anything happen pon la .
Nur Nabihah tak akn ag berbaik gan hampa lagi .
FULLSTOPP -,-
jgn ditnya kenp ? mengapa ? or bnda seglak tuu .
tak akn dilynn . maaf ~
okie weyy . dngr sini cekk mau habak .
aku rela jdi digelar hipokritt .
aslkn aku bukn digelar perampas !
aku bukn digelar org yg tk penh nk menghargai org lain !
ye , ad owg rampas kau dri akuu
tpi aku tk slh dy ponn . sebb org yg rmpas aku dri kau tu gak adlh kwn aku.
biar la .demi kwn apa pon aku snggp .
ye ! aku memng bodo thap cipan klu bab2 persahabatan nie.
biarla aku bodo yg tuu . aslkn aku tk bodo dlm mta peljrn.
aku tak bodo dlm bab2 agma .tu pon da ckup larhh!
sekrg kitew mle kn semua nya dri mula oke ?
kau gan idp kau aku gan idp aku . aku tk kish pon klu kiter b'kngsi kwn.
:) . tk usah la ingt bnda2 lma tuu weyy .
semua tuu  jdikn kenangan je . kenangan kau dan aku .
ingat aku adlh org yg penh jdi kwn bik kau satu ketika dhulu.
tu pon da ckup ;) kitew msh bole b'kwn .
b'kwn cm biasa .klu nk lebih tuu mngkn tak bole kott . maap ;(
klu kau rndu aku. aku ag rndu kau +++++ .
tapi aku selindungkn perasaan rndu aku tuu. biarla .
aku lbih ske kehidupn aku sekrgg .tk memningkn kepla .
klu tk slma ni asyk pikir tntg kau. jeles la . ap kejadah semuanya niee??!
bnda bodo tau tkkkk ?!! errr ~
aku tk ad musuh :) semua yg fight gan akuu .
aku da berbik gan diorgg . so,xde ap pon yg aku perlu pikr kn.
hnya aku kena pikir sal study .maklum sajela . next yearrr wooo !
PMR . herr . gerunn sehhh .

AKU DAN KAU SUDAH TAMAT SAMPAI SINI 

#cukup sekadar ini ;) bye my bf :) bye memory between me n u .

start from now aku anggp kau org bwu yg bwu saja aku kenl :D

No comments:

Post a Comment