السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

1/04/2013

Segmen Up Followers 2013 by Hotmasakini

SEGMEN UP !! FOLLOWERS 2013

ni kali kedua aku ikuti segmen begini di blog. haha. rasa seronok pulak join diorg pnya segemen.
sebagai blogger kene la harus sntiasa ikuti segemen yg mereka buat utk support kan.
nanti kalau tiba kita pulak buat segmen mcm ni. mesti akan ada org yg sokong.
tak gitu ? hehehe , okay2.  marilah kita join segmen ni sama2,
lagi ramai lagi best tau. *kenyit mata :face15:
harap2 segmen ni mendapat sambutan yg hangat, peace ^_^

6 comments:

  1. fyna nak join jugak lah. boleh ke?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. dari segmen yang same.. singgah sini n follow sini..

    Jemput ke blog sy
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-up-followers-by-hotmasakini.html

    Jemput join 1st GA sy juga
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/1st-new-year-give-away-by-sd.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..dari segmen yang sama..singgah n follow sini..

    http://debunga97.blogspot.com/2013/01/segmen-up-followers-2013-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  4. Hye.. dari segmen yang sama... done follow awak... follow balik ye..:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-up-followers-2013-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  5. Dri segmen sama ..
    Done follow ..

    http://abigeyesgirl.blogspot.com/2013/01/segmen-up-followers-2013-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  6. ecah joined!
    dh follow cni,jom follow ecah pulak..
    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/02/segmen-up-followers-2013-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete