السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

5/15/2011

walawei :0 ???!!!

terperanjat siot =.= !
tadi aku saja search , tekan2 nama orang .
tetiba ada satu nama ni "Ya Zid"
profile picture dia gambar ni wo :
terperanjat siak ! pelik ?_?
nama dia letak Ya Zid tapi sex dia 'Female'
bengong je . aku cuma nak tahu sape tuan punya fb tu je .
haish , bahaya betol la .
kalau nak dikatakan orang ni namanya sama dengan aku
then nama pakwe dia pon sama boleh juga .
ae , baru aku perasan warna purple la .
pehh , membuatkan aku lagi musykil nie .
hurrmm :-/
sape punya fb nie ?! tell me please
apa benda la aku nie . haha
entah sape punya fb la . harap la budak ni accept aku punya request .
aku bukan apa . dala nama kat ats tu nama aku .
yazid tu lak aku pernah kapel dengan dia .
kang kalau budak2 yang tahu tentang aku & yazid .
diorang ingat fb tu aku 0r yazid lak yang buat .
tapi tak tahu la lak kalau yazid yang buat .
eah !! tak mungkin la . yazid tu waras lagi r .
tak mungkin dia buat keje bodo mcm nie .
haish , sabar je la kan .
pada yang ternampak ke or baca blog aku nie .
jangan pikir lain ae . fb tu bukan aku punya .
kebetulan sama je tu . kebetulan sama tu maksudnya .
nama mereka and kapel tu .
and lagi satu aku tak ada apa2 lagi hubungan dengan budak tu ae .
so , bye2 la .

choww !

No comments:

Post a Comment