السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

10/21/2011

happy tuk sementara waktu jekk :')



happy !
haha . suka-2 . hari ni hari yang paling-2 happy au .
nak tahu takk kenp ? bakk mai aku storry .
butt , sebelum tuu kan .
aku nx ucapkan terima kaseh sngt-2 kat mereka ber-3 .
(aniss , fasehah & fashiha)
thanks sebb korang buat cm-2 tukk buat aku baik gan dia .
and aku tahu korang kecewa+hampa sngtt kan .
aku tak ikutt ap yg korang sruhh . sorry .
seriusly aku tak de niatt ponn nx hampa kan korang .
aku tahu aku slh , aku mnx maaf yew .
ok , aku jnji at korang aku akn baik gan dy ,
tak kira la ap pon yg terjadii . aslkn aku tk hampa kn korang ,
jgn slh fhm lak yew . aku nx baik gan dy ikhlas .
bukn sebb mereka yg sruhh . kang ingt aku dipksa lakk .
hu , takkk-2 . sorry korang . sorry sngt-2 . sad

korang tahu takkk korang kwn yg terbaik yg penh aku jmpe .
first time kott ad org yg nx tolong akuu hal-2 cm niehh .
selma niehh aku sndri kena settel kan .
thanks tukk semuanya . aku hargaii sngt-2 .
and aku ponn nx mnx maaf at kau .
aku mnx maaf ats semua keslhn akuu .
aku memng nx tgur kau tpi tak terkeluar la .
maaf la yew . okie da ta mau sedih-2 .
senyum jekk smile
ha ! ari niehh ari best la . tuk semua kawn-2 aku ,
akhirnya dpt gakk aku duduk at ats meja yg semua kawn-2 aku ad.
nila yg aku nx sngt-2 selma nie .
walau pon hanya sekejpp . butt , aku still happy gan semua nie .
tema kaseh la korangg ^^ .
aku syg korang la ta de sikit ponn bnci at korang semua .
ppercaya la . walaupon kdng-2 aku buat tk thu je .
tpi aku tetap syg korangg la .
hari nie kan member aku (mira n tasha)
sebelum exam science diorg ketawa smpi mengs .
haha . ap seyhh . memory yg terindh bila gan diorg semua .
bersyukur sngt-2 dpt kawan cm diorg .
pstu tdi kan balek sekola je aku nieyy da cm org gile au .
semua org at uma nie semua aku kacau .
yg paling best kena kakq-2 aku la .
haha . kesian kn jdi mngsa aku , ni mira n tasha pnya sal la .
pi ckp aku gila duk at tampoi la . ha . memng siott kn .
tdikan aku bkak fb je . ad org post at wall aku .
i-love-you bla-2 . haha . dia msh syg aku upanya .
yeahh ! ske sngt-2 . happy auu . mrgreen
pastuu kn ad org rndu aku . haha . terharuu seyhh . membr tusyen aku .
muahahaha ! mrgreen
tpi kan . . . . . kalu aku je yg happy at sni ,
org yg disna tak happy lebihh baik ta yahh kott sad
aku ta nk aku sorang je bahagia . tpi kawn-2 aku yg lain ta bhagia .
tak nak -2 . klu diorg sedh aku ponn akn sedh gakk .
yew aku tahu tk semua kwn-2 aku tngh happy skrg ni kann .
aku takutt klu aku rpt gan dia ad org lin akn b'sdh .
aku takutt klu slh sorang dri member-2 aku .
yg syg-2 sngtt-2 at dia akn sedihh . yela .
aku da rpt balek gan dy jdii akn ad perubhn disituu .
aku tahu sapa member aku tuu , and ad sebb aku buat cm tuu.
biar la klu aku sedihh melihatt dia dan kawan aku .
dri aku melihat kwn aku sedih melhat aku gan dia .
ok ? :') . sy okiela . ta de pape ponn .
hati org sape la thu kn .
aku tk mau bhgia ats penderitaan org lain .
tpi aku kesian at dia gakk . aduii .
pening la kepala . lma-2 msk tampoii gak kang aku nieh ,
okie la . pale aku dah pening niehh .
bubyeee . . . !


No comments:

Post a Comment